Wie zijn wij?

Marco Koren

Al vele jaren had ik de droom om ooit de eigenaar te worden van een bijzondere klassieker, een Ford Mustang uit één van de eerste productie jaren.

Na vele jaren van dromen, kijken op het internet en soms een bezoekje aan een Mustang specialist begon ik steeds meer kennis over Mustang’s te verzamelen werd één ding steeds duidelijker. Ik wil echt een Mustang hebben!!! Door de verzamelde informatie en de auto’s die ik ondertussen had bekeken werd het plaatje van ‘mijn Mustang’ ook steeds duidelijker. Het moest een convertible worden uit 1965 of ’66. De kleur die verreweg mijn grootste voorkeur had was Ivygreen metallic met een licht Deluxe ‘Pony’ interieur, een automaat voor het optimale cruise gevoel en heel belangrijk, het moest een authentiek (origineel) voertuig zijn.

In de tussentijd ontstond ook het idee om ‘Marco Koren Oldtimer Verhuur’ op te richten. Het doel van de onderneming; het verzorgen van trouwritten en andere onvergetelijke ritten bij huwelijk maar ook bij een verjaardag, jubileum, diploma-uitreiking, galafeest, huwelijksaanzoek, evenement of première. Het doel is niet alleen om u van A naar B te rijden, maar dit te verzorgen op de enige manier waarop dit hoort, met oog voor detail, plezier en professionaliteit.

In november 2009 vond ik de ware Mustang bij Geevers Classic Cars in Asten (Noord Brabant). Het was liefde op het eerste gezicht en de aankoop werd al snel een feit. Nadat het voertuig gereed werd gemaakt voor de aflevering en de RDW keuring kon ik mijn Mustang op zaterdag 19 december gaan ophalen. De vorst en het sneeuw op de wegen waren niet in staat om de aflevering uit te stellen, ik moest mijn Mustang gewoon ophalen.

Op 4 januari 2010 vond de inschrijving bij de Kamer van Koophandel plaats en was de oprichting van deze onderneming ook een feit.

Inmiddels bestaat de onderneming een aantal jaren en is er al een aanzienlijke ervaring opgedaan. Vele bruidsparen, jarige en organisaties hebben ondertussen van onze diensten gebruik gemaakt. De Mustang is ook erg in trek om te figureren in onder andere videoclips. Op deze website kunt u reviews lezen maar ook foto’s en video’s bekijken op de ‘media’ pagina.

Ik hoop dat u veel plezier beleeft aan uw bezoek op onze website en wie weet rijden wij u binnenkort wel rond op bijvoorbeeld uw trouwdag of een andere feestelijke gelegenheid.

Met vriendelijke groet,

Marco Koren
eigenaar