In the movies

Een Ford Mustang is een auto die een grote groep mensen aanspreekt. Meerdere artiesten en producers hebben inmiddels onze Mustang ingehuurd voor de opname van een videoclip, TV uitzending of promotieclip.

De Haagse groep BS80 (uitspraak: Beestachtig) was in 2010 de eerste groep die de Mustang gebruikte voor in hun videoclip…

In hun clip van Rockartiest wordt de auto uitgebreid gefilmd door het team van TweeNulVoor.

Begin 2011 schitterde de Mustang in de videoclip van Joshua Newton, bekend van ‘The Voice of Holland’. De clip voor het nummer ‘Vrouwtje’ wordt opgenomen in Rotterdam door filmmaker DefixMedia.

Later dat jaar maakte filmmaker Ad Bol gebruik van de auto voor de opname van een bedrijfsfilm voor Exact Software.

In de zomer van 2012 werden we benaderd door het management van Yes-R. In de videoclip van de eerste single van zijn nieuwe CD ‘Fashion’ figureerde de Mustang. Het nummer ‘Fluister’ werd opgenomen samen met zangeres Ruby Prophet.

Enkele weken later was het tijd voor de eerst TV debuut van de Mustang. In het programma ‘Cappies’ van de Lucille Werner Foundation en de Tros werd kandidaat Romy met de Mustang heen en weer gereden van de TV studio naar de locatie waar Romy op haar paard haar voltige act liet zien.

Ook in 2013 was de Mustang te zien op TV. Voor ‘Kids Top 20’ van de Tros werd de Mustang ingezet op Monique Smit aan het einde van de uitzending weg te rijden naar haar vakantie.
Enkele dagen later vonden in Amsterdam de opname plaats voor de videoclip van DJ Ralvero.

In juni 2014 werd de trailer voor X-Qlusive Legends van Q-Dance opgenomen waarin de Mustang opnieuw een rol mocht spelen.

Bent u ook op zoek naar een mooie auto voor een fotoshoot of videoclip? Neem dan snel contact op om een afspraak te maken.

Tags: