Ford Mustang Convertible 1966

De hoofdrol is weggelegd voor de Ford Mustang. De auto is geheel origineel, zoals deze op 25 september 1966 in de Ford fabriek te San Jose (Californië) is gefabriceerd…


De bekleding, de kleurcombinatie en de uitrusting: alles is precies volgens de specificaties zoals de auto is geleverd aan zijn eerste eigenaar. Het Deluxe ‘Pony’ interieur in de kleurcombinatie Ivygold met wit en de carrosserie in de kleur Ivygreen metallic geeft de Mustang zijn chique en frisse uitstraling.

De originele GT velgen met ‘white wall’ banden, de dubbele uitlaten, de witte elektrische bedienbare softtop en de airconditioning maken van deze Mustang een waar juweel. De auto is daarnaast voorzien van tal van opties zoals een Mustang radio/cassette speler, een houten ‘Deluxe’ stuurwiel, getint glas, voorruit met zonwerende band en 2-punts veiligheidsgordels voor alle vier de zitplaatsen.

Zijn motor, een 4.7 liter (289 cubic inch) V8, is gekoppeld aan een 3-traps automaat. Het vermogen van de motor en de souplesse van de versnellingsbak maken van iedere rit een bijzondere belevenis. Om van het geluid nog maar te zwijgen.

U leest het, onze Ford Mustang is een bijzondere auto, het ideale ingrediënt voor uw onvergetelijke belevenis.

Wilt u foto’s van onze Mustang zien? Klik dan in het menu op ‘Foto’s onder ‘Media’.

Zelf Mustang rijden? Het is niet mogelijk de Mustang zelf te besturen, u huurt de wagen altijd inclusief chauffeur.

Tags: