De Mustang

 

De hoofdrol in de onderneming is toegewezen aan de Ford Mustang Convertible (cabrio). De auto is geheel origineel uitgevoerd zoals deze op 25 september 1966 in de Ford fabriek te San Jose (Californië) is gefabriceerd.

De bekleding, de kleurcombinatie en de uitrusting: alles is precies volgens de specificaties zoals de auto is geleverd aan zijn eerste eigenaar. Het Deluxe ‘Pony’ interieur in de kleurcombinatie Ivygold met wit en de carrosserie in de kleur Ivygreen metallic geeft de Mustang zijn chique en frisse uitstraling.

De originele GT velgen met ‘white wall’ banden, de dubbele uitlaten, de witte elektrische bedienbare softtop en de airconditioning maken van deze Mustang een waar juweel. De auto is daarnaast voorzien van tal van opties zoals een Mustang radio/cassette speler, een houten ‘Deluxe’ stuurwiel, getint glas, voorruit met zonwerende band en 2-punts veiligheidsgordels voor alle vier de zitplaatsen.

Zijn motor, een 4.7 liter (289 cubic inch) V8, is gekoppeld aan een 3-traps automaat. Het vermogen van de motor en de souplesse van de versnellingsbak maken van iedere rit een bijzondere belevenis. Om van het geluid nog maar te zwijgen.

U leest het, onze Ford Mustang is een bijzondere auto, het ideale ingrediënt voor uw onvergetelijke belevenis.

Wilt u foto’s van onze Mustang zien? Klik dan in het menu op ‘Foto’s onder ‘Media’.

Zelf Mustang rijden?
Het is niet mogelijk dat u zelf de Mustang bestuurd. U huurt de Mustang altijd met chauffeur zodat u volop kunt genieten van bijvoorbeeld uw trouwdag.